Appartement vrij in Bunschoten

Bij Grasboom Bunschoten is de afgelopen maanden een flink aantal appartementen bewoond geraakt. Goed nieuws! Er is nog een tweekamer appartement beschikbaar.

  • In dit nieuwe ouderinitiatief van Stichting Aunders zijn 14 appartementen die recent zijn opgeleverd. Het pand van waar de appartementen in gelegen zijn, ligt vlak bij het mooie centrum van Bunschoten.
  • Ieder appartement heeft een woonkamer met frans balkon en open keuken, een slaapkamer, een badkamer, een apart toilet en een bergruimte.
  • De appartementen zijn ca. 50 m2 groot. De woonkamer/keuken ongeveer 20 m2, slaapkamer ongeveer 10 m2, badkamer 3,5 m2, toilet 1 m2, gang 7 m2, berging 4 m2
  • Het appartement is voorzien van een eigen cv combi ketel en mechanische ventilatie. Er is een aansluiting voor wasmachine en droger.
  • Er is een glasvezelaansluiting voor internet. Hiervoor kun je zelf een abonnement afsluiten.
  • Huur en servicekosten bedragen 640 euro per maand. Huurtoeslag is mogelijk, afhankelijk van je situatie.
  • Op de begane grond is een gemeenschappelijke ruimte met keuken. Verder is daar fietsenberging. Er is ook een gezamenlijke buitenruimte op de begane grond aanwezig.
appartement eerste verdieping Grasboom Bunschoten

De zorg / Pgb

Woondroomzorg verleent de zorg. Dit is een belangrijk onderdeel van de woonzorgovereenkomst die je met Stichting Aunders afsluit. Wonen en zorg zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden; het een kan niet zonder het ander. Voor het bekostigen van de zorg heb je een PGB nodig (indicatie vanuit WMO of WLZ).

Ouderparticipatie

Grasboom Bunschoten is een ouderinitiatief van de Stichting Aunders Bunschoten. Dat wil zeggen dat de ouder(s) bijdragen aan het besturen en organiseren. Ook aan jouw ouders zullen we vragen hoe zij gaan meewerken in het bestuur als je in Bunschoten gaat wonen.

Vragen?

Stuur een bericht naar wlcinfo@grasboombunschoten.nl onder vermelding van je naam en je inschrijfnummer bij de Grasboom.