Vacature Woonbegeleider in nieuw autisme-team Grasboom Bunschoten

Woonbegeleider – Grasboom Bunschoten

Het team van Grasboom Bunschoten (stichting Aunders Bunschoten) is bijna compleet; We zoeken nog een woonbegeleider die het een uitdaging vindt om mee te werken aan de opstart van dit nieuwe ouderinitiatief. Medio juli 2020 opent Grasboom Bunschoten haar deuren voor volwassen bewoners met autisme. De meeste bewoners gaan voor het eerst op zichzelf wonen. Vind jij het leuk om samen met een nieuw team van bevlogen begeleiders, volwassen bewoners met autisme te begeleiden in het dagelijks leven? Is het jouw talent om veiligheid, structuur en overzicht te bieden? We leren je graag kennen om te kijken of jij ons nieuwe team compleet maakt.

Nieuw team

Een nieuw samen te stellen team van begeleiders zorgt straks voor de dagelijkse begeleiding op maat. Overleg met ouders is hierin essentieel; ouders zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun zoon of dochter en de gang zaken binnen het ouderinitiatief.
WoondroomZorg is samenwerkingspartner van ouderinitiatieven door heel Nederland en wordt je werkgever. Onze medewerkers leveren de zorg en begeleiding, waarbij eigen regie centraal staat.

Voor Grasboom Bunschoten zoeken we zelfstandige en positief ingestelde woonbegeleiders voor 16-28 uur per week (uren worden in overleg bepaald).

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en ondersteuning van de bewoners. Daarnaast geef je een aantal bewoners samen met de persoonlijk begeleider individuele begeleiding op maat. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en/of te begeleiden.
Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme en creativiteit om ieder bewoner de dagelijkse zorg op maat te geven. Er is veel ruimte om zelf invulling te geven aan de functie van woonbegeleider en een prettig team van bevlogen collega’s om op terug te kunnen vallen of mee te sparren. Eigen regie, eigenaarschap en verantwoordelijkheid wordt door ons gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden voor overleg en samenwerking.

Deze vacature van WoonDroomzorg is per 15 juni 2020 vervallen.